FÖRRÄTTER

CHARKBRICKA - 185:-
3 x chark, manchego, marinerade oliver, picklade grönsaker och surdegsbröd (passar utmärkt för 2 pers)

FISK & SKALDJURSSOPPA - 130:-
tomatbaserad fisksoppa med saffransaioli och surdegsbröd

RÅBIFF - 150:-
kapris, äggula, dijonsenap, rödbetor, parmesanchips & rödlök

MOULE MARINIÉRE - 135:-
kokta blåmusslor i vitt vin, färska kryddor & grädde
Tillval: pommes frites & aioli 30:-

RÅRAKA - 135:-
sikrom, rödlök & créme fraiche

VITLÖKSBRÖD - 55:-
på surdegsbröd

HUVUDRÄTTER


VEGETARISK PASTA - 205:-
färsk pasta med vegetarisk sås efter säsong - fråga personalen

RISOTTO ARANCINI - 225:-
risottobollar fyllda med tallegio & cheddar, tomat- och saffransås & fänkålssallad

BURGARE PÅ HÖGREV alt VEGO - 219:-/209:-
sallad, picklad rödlök, saltgurka, tryffelmajonnäs och  pommes frites
Vego = veteprotein Seitan

RYGGBIFF - 285:-
ryggbiff med kappa, chimichurri, klyftpotatis & ugnsrostade körsbärstomater

LAMMFILÉ - 305:-
ugnsbakad paprika, getost créme, rödvinssky & potatisgratäng

TORSK - 265:-
torskrygg, puré på sparris & knipplök, kokt potatis, brynt smör & picklad pepparrot

FISK & SKALDJURSSOPPA - 235:-
tomatbaserad fisksoppa med saffransaioli & surdegsbröd

SIESTAS KÖTTBULLAR - 210:-
whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

JANSONS FRESTELSE - 115:-
knäckebröd och Västerbottenost

SMÖRREBRÖD MED MATJESILL - 105:-
potatis, ägg och créme fraiche

SMÖRREBRÖD MED MSC-RÄKOR - 145:-
ägg, majonnäs och rödlök

DESSERTER

OSTTALLRIK - 150:-
tre utvalda ostar, marmelad och knäckebröd (passar utmärkt för 2 att dela på)

HUSETS GLASS - 85:-
hemmagjord glass

PANNACOTTA - 95:-
pannacotta smaksatt med passionsfrukt toppad med hallonsås, färska bär & chokladspån

CRÉME BRÛLÉE - 90:-
färska bär

CHOKLADTRYFFEL - 35:-/st
hemmagjorda tryfflar

SIESTAS TRIPPEL - 130:-
bryggkaffe, 3 cl MacAllan 12y och chokladtryffel


VÄLKOMNA ONSDAG – FREDAG MELLAN 11.30 – 14.00.


Lunch på Siesta med @matskiftet – bakom spisen finner vi Fredrik Hultin, mångårig medarbetare på Siesta som driver instagramkontot @matskiftet och sidan www.matskiftet.se.

Fredrik fokuserar på kreativ grön matlagning vilket kommer märkas på tallriken. Det blir fräsch kvalitets lunch med en ny vegetarisk och en ny kött- eller fiskrätt varje dag.

VÄLJ MELLAN TVÅ OLIKA RÄTTER, HEMBAKAT SURDEGSBRÖD, SMÖR, VATTEN, EKOLOGISKT KAFFE OCH DAGENS SÖTA FÖR PRISER FRÅN 145 KRONOR.

På vår Facebook-sida & Instagramkonto lägger vi alltid upp dagens aktuella meny. Gilla oss gärna så får du den dessutom i mobilen!

Siestas frunch är vår härliga lördagslunch där vi erbjuder en selektion av rätter som speglar vår á la carte meny.
Den erbjuder vi varje lördag mellan 13.00 till 16.00.
Även under sommarmånaderna erbjuder vi frunch på fredagar från 11:30 istället för vår vanliga lunch med @matskiftet.
Ni kan välja våra klassiska köttbullar, goda smörrebröd, fisksoppa, sallader och mycket annat gott.
Det finns något för alla helt enkelt!

JANSONS FRESTELSE - 115:-
knäckebröd och Västerbottenost

SMÖRREBRÖD MED HANDPILLADE MSC-RÄKOR - 135:-
ägg, majonnäs och rödlök

KÖTTBULLAR - 179:-
whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

FISK & SKALDJURSSOPPA - 160:-
saffransaioli och surdegsbröd

BURGARE PÅ HÖGREV - 175:-
picklad rödlök, saltgurka, ost, tryffelmajonnäs och pommes frites

VEGETARISK BURGARE - 155:-
gjord på Seitan (veteprotein), picklad rödlök, saltgurka, tryffelmajonnäs och pommes frites

VEGETARISK PASTA - 145:-
färsk pasta med säsongens råvaror - fråga personal för mer detaljerad info

FISH 'N CHIPS - 175:-
pommes frites, hemmagjord tartarsås och ärtpuré

RISOTTO - 170:-
vegansk risotto - varierar vecka från vecka - vänligen fråga personalen

CAESAR SALLAD - 185:-
kycklingfilé, bacon, romansallad, hyvlad parmesan & hemmagjord caesardressing