FÖRRÄTTER

CHARKBRICKA - 185:-
manchego, marinerade oliver, picklade grönsaker och surdegsbröd (passar utmärkt för 2 pers)

FISK & SKALDJURSSOPPA - 130:-
tomatbaserad fisksoppa med saffransaioli och surdegsbröd

RÅBIFF - 150:-
kapris, äggula, dijonsenap, rödbetor, parmesanchips & rödlök

MOULE MARINIÉRE - 135:-
kokta blåmusslor i vitt vin, färska kryddor & grädde
Tillval: pommes frites & aioli 30:-


RÅRAKA - 135:-
sikrom, rödlök & créme fraiche

VITLÖKSBRÖD - 55:-
på surdegsbröd

HUVUDRÄTTER

TOAST AL A FUNGHI - 195:-
skogssvamp, västerbottenost, ricotta, sellerichips, betor & syrliga blåbär

VEGETARISK PASTA - 195:-
färsk pasta med vegetarisk sås efter säsong - fråga personalen

RISOTTO - 215:-
rödbetsrisotto, bakad chevré, hasselnötter & friterad brysselkål

BURGARE PÅ HÖGREV alt VEGO - 219:-/209:-
sallad, picklad rödlök, saltgurka, tryffelmajonnäs och  pommes frites
Vego = veteprotein Seitan

ANKA - 255:-
ankbröst, chutney på äpple/päron, rotfruktschips, smörad rödvinssky & potatisgratäng

LAMMFILÉ - 295:-
jordärtskockspuré, gremolata, konfiterad tomat & potatisgratäng

GÖS - 255:-
stekt gösfilé, jordärtkockspuré, bakade betor, kokt potatis, brynt smör & picklad pepparrot

FISK & SKALDJURSSOPPA - 235:-
tomatbaserad fisksoppa med saffransaioli & surdegsbröd

SIESTAS KÖTTBULLAR - 199:-
whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

JANSONS FRESTELSE - 115:-
knäckebröd och Västerbottenost

SMÖRREBRÖD MED MATJESILL - 105:-
potatis, ägg och créme fraiche

SMÖRREBRÖD MED MSC-RÄKOR - 135:-
ägg, majonnäs och rödlök

DESSERTER

OSTTALLRIK - 150:-
tre utvalda ostar, marmelad och knäckebröd (passar utmärkt för 2 att dela på)

HUSETS GLASS - 65:-
hemmagjord glass

CHOKLADFONDANT - 105:-
serveras med vaniljglass

CRÉME BRÛLÉE - 90:-
färska bär

CHOKLADTRYFFEL - 30:-/st
hemmagjorda tryfflar

SIESTAS TRIPPEL - 130:-
bryggkaffe, 3 cl MacAllan 12y och chokladtryffel


Lunch med @matskiftet tar välbehövligt jullov från 17 december men är åter i köket onsdagen 11 januari!

VÄLKOMNA ONSDAG – FREDAG MELLAN 11.30 – 14.00.


Lunch på Siesta med @matskiftet – bakom spisen finner vi Fredrik Hultin, mångårig medarbetare på Siesta som driver instagramkontot @matskiftet och sidan www.matskiftet.se.

Fredrik fokuserar på kreativ grön matlagning vilket kommer märkas på tallriken. Det blir fräsch kvalitets lunch med en ny vegetarisk och en ny kött- eller fiskrätt varje dag.

VÄLJ MELLAN TVÅ OLIKA RÄTTER, HEMBAKAT SURDEGSBRÖD, SMÖR, VATTEN, EKOLOGISKT KAFFE OCH DAGENS SÖTA FÖR PRISER FRÅN 135 KRONOR.

På vår Facebook-sida & Instagramkonto lägger vi alltid upp dagens aktuella meny. Gilla oss gärna så får du den dessutom i mobilen!

Siestas frunch är som brunch fast på svenska. Den erbjuder vi lördagar mellan 13.00 till 16.00.
Även under sommarmånaderna erbjuder vi frunch på fredagar från 11:30 istället för vår vanliga lunch. Då kan ni få våra köttbullar, våra goda smörrebröd, sallad och mycket annat gott.

JANSONS FRESTELSE - 115:-
knäckebröd och Västerbottenost

SMÖRREBRÖD MED HANDPILLADE MSC-RÄKOR - 135:-
ägg, majonnäs och rödlök

KÖTTBULLAR - 169:-
whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

FISK & SKALDJURSSOPPA - 160:-
saffransaioli och surdegsbröd

BURGARE PÅ HÖGREV - 169:-
picklad rödlök, saltgurka, ost, tryffelmajonnäs och pommes frites

VEGETARISK BURGARE - 149:-
gjord på Seitan (veteprotein), picklad rödlök, saltgurka, tryffelmajonnäs och pommes frites

VEGETARISK PASTA - 145:-
färsk pasta med säsongens råvaror - fråga personal för mer detaljerad info

RISOTTO - 169:-
rödbetsrisotto, bakad chevré, hasselnötter & friterad brysselkål

LÅNGKOK - CHILI - 169:-
mustig långkok på högrev serverad med crème fraiche & surdegsbröd


BOKA BORD