FÖRRÄTTER

CHARKBRICKA - 190:-
3 x chark, manchego, marinerade oliver, picklade grönsaker och surdegsbröd (passar utmärkt för 2 pers)

FISK & SKALDJURSSOPPA
- 135:-
‍tomatbaserad fisksoppa med saffransaioli och surdegsbröd

RÅBIFF - 150:-
kapris, äggula, dijonsenap, rödbetor, parmesanchips & rödlök

MOULE MARINIÉRE - 135:-
kokta blåmusslor i vitt vin, färska kryddor & grädde
Tillval: pommes frites & aioli 30:-

RÅRAKA - 135:-
sikrom, rödlök & créme fraiche

VITLÖKSBRÖD
- 55:-
på surdegsbröd

HUVUDRÄTTER


VEGETARISK PASTA - 215:-
färsk pasta med vegetarisk sås efter säsong - fråga personalen

RISOTTO ARANCINI - 245:-
risottobollar fyllda med tallegio & cheddar, tomat- och saffransås & fänkålssallad

BURGARE PÅ HÖGREV alt VEGO - 229:-/219:-
sallad, picklad rödlök, saltgurka, tryffelmajonnäs och  pommes frites
Vego = veteprotein Seitan

RYGGBIFF - 295:-
ryggbiff med kappa, chimichurri, klyftpotatis & ugnsrostade körsbärstomater

LAMMFILÉ - 305:-
ugnsbakad paprika, getost créme, rödvinssky & potatisgratäng

TORSK - 295:-
torskrygg, puré på gulbeta, picklad pepparrot, brynt smör, rotrfruktschips & potatis

FISK & SKALDJURSSOPPA - 265:-
tomatbaserad fisksoppa med saffransaioli & surdegsbröd

SIESTAS KÖTTBULLAR - 235:-
whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

JANSONS FRESTELSE - 115:-
knäckebröd och Västerbottenost

SMÖRREBRÖD MED MATJESILL - 115:-
potatis, ägg och créme fraiche

SMÖRREBRÖD MED MSC-RÄKOR - 145:-
ägg, majonnäs och rödlök

DESSERTER

OSTTALLRIK - 150:-
tre utvalda ostar, marmelad och knäckebröd (passar utmärkt för 2 att dela på)

HUSETS GLASS - 75:-
hemmagjord glass

CHOKLADFONDANT - 105:-
serverad med färska bär & vaniljglass

CRÉME BRÛLÉE - 105:-
färska bär

CHOKLADTRYFFEL - 45:-/st
hemmagjorda tryfflar

SIESTAS TRIPPEL - 130:-
bryggkaffe, 3 cl MacAllan 12y och chokladtryffel





  p
ÄLKOMNA ONSDAG – FREDAG MELLAN 11.30 – 14.00.

Lunch på Siesta med @matskiftet – bakom spisen finner vi Fredrik Hultin, mångårig medarbetare på Siesta som driver instagramkontot @matskiftet och sidan www.matskiftet.se.

Fredrik fokuserar på kreativ grön matlagning vilket kommer märkas på tallriken. Det blir fräsch kvalitets lunch med en ny vegetarisk och en ny kött- eller fiskrätt varje dag.

VÄLJ MELLAN TVÅ OLIKA RÄTTER, HEMBAKAT SURDEGSBRÖD, SMÖR, VATTEN, EKOLOGISKT KAFFE OCH DAGENS SÖTA FÖR PRISER FRÅN 145 KRONOR.

På vår Facebook-sida & Instagramkonto lägger vi alltid upp dagens aktuella meny. Gilla oss gärna så får du den dessutom i mobilen!

Siestas frunch är vår härliga lördagslunch där vi erbjuder en selektion av rätter som speglar vår á la carte meny.
Frunchmeny erbjuder vi varje lördag mellan 13.00 till 16.00.
Ni kan välja våra klassiska köttbullar, goda smörrebröd, fisksoppa och mycket annat gott.
Det finns något för alla helt enkelt!

JANSONS FRESTELSE - 115:-
knäckebröd och Västerbottenost

SMÖRREBRÖD MED HANDPILLADE MSC-RÄKOR - 135:-
ägg, majonnäs och rödlök

KÖTTBULLAR - 189:-
whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

FISK & SKALDJURSSOPPA - 160:-
saffransaioli och surdegsbröd

BURGARE PÅ HÖGREV - 175:-
picklad rödlök, saltgurka, ost, tryffelmajonnäs och pommes frites

VEGETARISK BURGARE - 155:-
gjord på Seitan (veteprotein), picklad rödlök, saltgurka, tryffelmajonnäs och pommes frites

VEGETARISK PASTA - 145:-
färsk pasta med säsongens råvaror - fråga personal för mer detaljerad info

FISH 'N CHIPS - 175:-
pommes frites, hemmagjord tartarsås och ärtpuré

RISOTTO - 170:-
vegansk risotto - varierar vecka från vecka - vänligen fråga personalen

LÅNGKOK - 185:-
mustig långkok på högrev serverad med créme fraiche och surdegsbröd