FÖRRÄTTER

CHARKBRICKA

manchego, marinerade oliver, picklade grönsaker och surdegsbröd (passar utmärkt för 2 pers)

175:-

FISK & SKALDJURSSOPPA

saffransaioli och surdegsbröd

120:-

CARPACCIO

svensk ryggbiff, ruccola, parmesan, solrosfrön, olivolja & citron

125:-

MOULE MARINIÉRE

kokta blåmusslor i vittvin, färska kryddor & grädde
Tillval: pommes frites & aioli 30:-

125:-

RÅRAKA

sikrom, rödlök & créme fraiche

125:-

CRÉME NINON

grön ärtsoppa, lätt vispad grädde & surdegsbröd

105:-

VITLÖKSBRÖD

på surdegsbröd

55:-

HUVUDRÄTTER

FISK & SKALDJURSSOPPA

saffransaioli och surdegsbröd

210:-

VEGETARISK PASTA

färsk pasta efter säsong - fråga personalen

175:-

RISOTTO 'ARANCINI'

arancini (friterade risbollar) tomat/saffranssås & smörad fänkål

190:-

BURGARE PÅ HÖGREV

sallad, picklad rödlök, saltgurka, jalapeñomajonnäs och parmesan pommes frites

189:-

KALV ENTRECÔTE

Idaho potatis, parmesan, broccoli & tryffelbearnaise

255:-

LAMMFILÉ

bakad spetskål, Saint Agur, potatisgratäng & rödvinssky

275:-

VILDSVINSRAGU

bakad morot, säsongens svamp & potatispuré

225:-

REGNBÅGSLAX

friterad rotselleri, krispig stjälkselleri, potatis & brynt hollandaise

255:-

SIESTAS KÖTTBULLAR

whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

169:-

JANSONS FRESTELSE

knäckebröd och Västerbottenost

98:-

"SMÖRREBRÖD MED MATJESILL"

potatis, ägg och créme fraiche

95:-

"SMÖRREBRÖD MED MSC-RÄKOR"

ägg, majonnäs och rödlök

115:-

DESSERTER

OSTTALLRIK

tre utvalda ostar, marmelad och knäckebröd (passar utmärkt för 2 att dela på)

150:-

HUSETS GLASS

hemmagjord glass

55:-

DAIMPANNACOTTA

vispad grädde och bär

80:-

CRÉME BRÛLÉE

färska bär

80:-

CHOKLADTRYFFEL

hemmagjorda tryfflar

25:-/ST

SIESTAS TRIPPEL

espresso, 3 cl MacAllan 12 y och chokladtryffel

130:-


VÄLKOMNA ONSDAG – FREDAG MELLAN 11.30 – 14.00.


Lunch på Siesta med @matskiftet – bakom spisen finner vi Fredrik Hultin, mångårig medarbetare på Siesta som driver instagramkontot @matskiftet och sidan www.matskiftet.se.

Fredrik fokuserar på kreativ grön matlagning vilket kommer märkas på tallriken. Det blir fräsch kvalitets lunch med en ny vegetarisk och en ny kött- eller fiskrätt varje dag.

VÄLJ MELLAN TVÅ OLIKA RÄTTER, HEMBAKAT SURDEGSBRÖD, SMÖR, VATTEN, EKOLOGISKT KAFFE OCH DAGENS SÖTA FÖR PRISER FRÅN 135 KRONOR.

På vår Facebook-sida & Instagramkonto lägger vi alltid upp dagens aktuella meny. Gilla oss gärna så får du den dessutom i mobilen!

Siestas frunch är som brunch fast på svenska. Den erbjuder vi lördagar mellan 13.00 till 16.00.
Även under sommarmånaderna erbjuder vi frunch på fredagar från 11:30 istället för vår vanliga lunch. Då kan ni få våra köttbullar, våra goda smörrebröd, sallad och mycket annat gott.

JANSONS FRESTELSE

knäckebröd och Västerbottenost

98:-

SMÖRREBRÖD MED HANDPILLADE MSC-RÄKOR

ägg, majonnäs och rödlök

155:-

KÖTTBULLAR

whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

169:-

FISK & SKALDJURSSOPPA

saffransaioli och surdegsbröd

160:-

BURGARE PÅ HÖGREV

stekt ägg, bacon, picklad rödlök, chipotlemajonäs och pommes frites

165:-

VEGETARISK BURGARE

gjord på soyafärs, picklad rödlök, sallad och pommes frites

145:-

FISH'N CHIPS

pommes frites, hemmagjord tartarsås & ärtpuré

170:-

VEGETARISK PASTA

färsk pasta med säsongens råvaror - fråga personal för mer detaljerad info

155:-

ÄGG & BACON

stekt ägg & bacon med potatis & sidsallad

135:-

SUGEN PÅ NÅGOT SÖTT EFTER MATEN? PROVA SIESTAS TRIPPEL

en kula hemmagjord glass, chokladtryffel & espresso eller bryggkaffe

75:-
BOKA BORD