FÖRRÄTTER

CHARKBRICKA - 185:-
manchego, marinerade oliver, picklade grönsaker och surdegsbröd (passar utmärkt för 2 pers)

FISK & SKALDJURSSOPPA - 130:-
saffransaioli och surdegsbröd

CARPACCIO - 135:-
svensk ryggbiff, ruccola, parmesan, solrosfrön, olivolja & citron

MOULE MARINIÉRE - 135:-
kokta blåmusslor i vitt vin, färska kryddor & grädde
Tillval: pommes frites & aioli 30:-


RÅRAKA - 135:-
sikrom, rödlök & créme fraiche

Vitlöksbröd - 55:-
på surdegsbröd

HUVUDRÄTTER

FISK & SKALDJURSSOPPA - 235:-
saffransaioli och surdegsbröd

VEGETARISK PASTA - 195:-
färsk pasta efter säsong - fråga personalen

RISOTTO - 215:-
citronbakad zucchini, babyspenat, pinjenötter & friterad kronärtskocka

BURGARE PÅ HÖGREV - 209:-
sallad, picklad rödlök, saltgurka, jalapeñomajonnäs och parmesan pommes frites

LAMMFILÉ - 295:-
konfiterad tomat, getost crème, potatisgratäng & rödvinssky

FISH'N CHIPS - 235:-
pommes frites, hemmagjord tartarsås & ärtpuré

CAESARSALLAD - 225:-
kycklingfilé, knaprig bacon, romansallad, vår egen caesardressing, krutonger & hyvlad parmesan

SIESTAS KÖTTBULLAR - 199:-
whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

JANSONS FRESTELSE - 98:-
knäckebröd och Västerbottenost

SMÖRREBRÖD MED MATJESILL - 95:-
potatis, ägg och créme fraiche

SMÖRREBRÖD MED MSC-RÄKOR - 135:-
ägg, majonnäs och rödlök

DESSERTER

OSTTALLRIK - 150:-
tre utvalda ostar, marmelad och knäckebröd (passar utmärkt för 2 att dela på)

HUSETS GLASS - 65:-
hemmagjord glass

DAIMPANNACOTTA - 90:-
vispad grädde och bär

CRÉME BRÛLÉE 90:-
färska bär

CHOKLADTRYFFEL - 30:-/st
hemmagjorda tryfflar

SIESTAS TRIPPEL - 130:-
bryggkaffe, 3 cl MacAllan 12y och chokladtryffel


Lunch med @matskiftet är tillbaka från sommarlov med start onsdagen 24 augusti vecka 34!

VÄLKOMNA ONSDAG – FREDAG MELLAN 11.30 – 14.00.


Lunch på Siesta med @matskiftet – bakom spisen finner vi Fredrik Hultin, mångårig medarbetare på Siesta som driver instagramkontot @matskiftet och sidan www.matskiftet.se.

Fredrik fokuserar på kreativ grön matlagning vilket kommer märkas på tallriken. Det blir fräsch kvalitets lunch med en ny vegetarisk och en ny kött- eller fiskrätt varje dag.

VÄLJ MELLAN TVÅ OLIKA RÄTTER, HEMBAKAT SURDEGSBRÖD, SMÖR, VATTEN, EKOLOGISKT KAFFE OCH DAGENS SÖTA FÖR PRISER FRÅN 135 KRONOR.

På vår Facebook-sida & Instagramkonto lägger vi alltid upp dagens aktuella meny. Gilla oss gärna så får du den dessutom i mobilen!

Siestas frunch är som brunch fast på svenska. Den erbjuder vi lördagar mellan 13.00 till 16.00.
Även under sommarmånaderna erbjuder vi frunch på fredagar från 11:30 istället för vår vanliga lunch. Då kan ni få våra köttbullar, våra goda smörrebröd, sallad och mycket annat gott.

JANSONS FRESTELSE - 98:-
knäckebröd och Västerbottenost

SMÖRREBRÖD MED HANDPILLADE MSC-RÄKOR - 125:-
ägg, majonnäs och rödlök

KÖTTBULLAR - 169:-
whiskeygräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och potatispuré

FISK & SKALDJURSSOPPA - 160:-
saffransaioli och surdegsbröd

BURGARE PÅ HÖGREV - 165:-
picklad rödlök, ost, jalapeñomajonnäs och pommes frites

VEGETARISK BURGARE - 145:-
gjord på sojafärs, picklad rödlök, sallad och pommes frites

FISH'N CHIPS - 170:-
pommes frites, hemmagjord tartarsås & ärtpuré

VEGETARISK PASTA - 155:-
färsk pasta med säsongens råvaror - fråga personal för mer detaljerad info

STEKT FLÄSK MED LÖKSÅS - 165:-
stekt rimmat fläsk med löksås serverad med kokt potatis

SUGEN PÅ NÅGOT SÖTT EFTER MATEN? PROVA SIESTAS TRIPPEL - 75:-
en kula hemmagjord glass, chokladtryffel & espresso eller bryggkaffe
BOKA BORD